Hata hets!

"Hets mot folkgrupp" påstår polisen att jag håller på med.
Jag och mina polare, pga vår klädsel.

Hetsdagen som jag var med om i fredags var extremt pissjobbig. 
Det var ju en helt okej skoldag, och jag skulle åka tåget hem 13.31 från Södra för att hinna hem innan jag skulle åka buss till Linde och tatuera mig.
Så jag står och har precis fått ut kvittot, och ser att folk börjar gå av plattformen.
"Vafan?" tänker jag, tar mitt kvitto fort o ser sedan att det är mitt tåg som står där. 
"FAN!", och det åker.
Men det går inte från Centralen förrän runt 40, tänker jag och springer hela vägen dit, samtidigt som jag försöker prata lugnt  och sansat med min pojkvän för att förklara att jag har missat tåget men försöker springa till Centralen.

Centralen kommer jag till exakt 40 o springer hela vägen längst plattformen. Tåget går 42 hinner jag precis se innan jag springer ned för trapporna, och nere i trappan försvinner tåget från tavlan precis när jag springer förbi. Tåget åker när jag springer upp för sista trappan. 
Andfådd och  jävligt förbannad informerar jag min pojkvän om läget, och får lov att ta bussen som jag skulle tagit hemifrån. 
Så jävla roligt. Svettig, mitt smink rinner, och min kjol sprack när jag sprang. Mat har jag inte hunnit äta, och allt detta bara för att jag var tvungen att gå på toa i skolan. Dödsirriterad på mig själv!

Iaf, jag får en säkerhetsnål i röven och hinner precis upp i lägenheten och ta på mig en skjorta innan bussen kommer. Bussen är framme i linde två minuter innan jag ska vara vid studion, men jag hinner.

Smärtan att tatuera nyckelbenen är inte trevlig, jag har förut sagt att det känns ungefär som att bli riven av en katt, då kändes det som att någon eldade på min hals, men det var värt det. Det är det alltid.

En kompis undrar även om jag och Krull vill komma in till stan och supa samma kväll. Senare får vi reda på att det inte blir så,  men då hör Harald av sig istället, och undrar om vi ska med till Mitt andra. En kvart innan bolaget stänger får Krull springa iväg och köpa öl som vi ska dricka på bussen, och stackars Benny får hetstatuera mitt deathskullcherry eftersom det har kommit nya kunder som har tid kl. 6. Vad ska man ta sig till?

Resten av kvällen hetsar vi genom staden, Jonte är på pasta och tar flera timmar på sig att gå till Mitt andra. Fast det var ju onödigt eftersom vi hamnade på pasta iaf, och bara för att min tatuering gick på 700, mycket mindre n jag trodde, så tyckte jag att jag kunde lägga ut pengar på massa öl till mig och Pojkvännen.^^

Lördagen
Det var ju onödigt att åka hem den natten, eftersom att vi åkte in klockan tre på eftermiddagen i lla fall. 
Vi stressade efter alkohol, eftersom bolaget hade stängt, men till slut påstod Harald och Jonte att vi skulle få två 70's vin för 50 spänn, det var ju najs.
Från Jonte gick vi, till Hertig Karls, till Gurkan i Markbacken, det var en bit, och det jävla vinet var rött och äckligt!
Värdelös kväll som slutade med störningsjouren och bråk.
Men tack vare en liten ängel löste sig allt, och jag har nu kommit på en sak. :)
Men det får vara osagt sålänge!
xxo


Kommentarer
Postat av: bloggplanket





Hej!



Vi har precis startat en ny sida för bloggare där du lägger upp smakprov från din blogg för att locka läsare till din sida. Du lägger alltså upp ett valfritt inlägg vilket sedan syns på sidan. Vår tanke är att detta på sikt skall öka trafiken till bloggarna. Det kan vara svårt att hitta intressanta bloggar i bloggdjungeln, men på det här sättet kommer du synas ordentligt!

Kolla in sidan, www.bloggplanket.nu

Kopiera gärna in vår banner på din sida!



Var gärna med och utveckla vår sida!

Vi hoppas kunna nå ut till så många bloggare som möjligt.



Ha en trevlig dag!



/BloggPlanket

2008-09-19 @ 13:23:23
URL: http://bloggplanket.nu
Postat av: Krull Byström

Men tack vare en liten ängel löste sig allt, och jag har nu kommit på en sak. :)

Men det får vara osagt sålänge!





va e de du har kommit på??? nu vart jag nyfiken jue

2008-09-22 @ 14:20:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0