Here I go again

Som vanligt, jag sitter i skolan, fast nu har jag multimedia. Vi ska göra ett hus, jag har skolkat från de här lektionerna ett tag, så jag har ingen aning om vad fan dem håller på med. Jag vill skita i det.

Hade naturvetenskap idag också, har inte haft det förut heller. Och snubben som vi har i det var verkligen hetsig. Tror han har äktenskapsproblem eller nåt. ;P 
Malin och jag hittade nästan inte till klassrummet. Vi gick upp vid IV och kom ut på hel fel ställe, så vi fick gå ner o upp för lite mer trappor. Heja denna skola alltså, lärarna åker hiss, och de skadade åker hiss, men eleverna måste gå i trapporna...
På väg från lektionen satt en stackars liten blondin och grät som ett barn. Det lät som att hon höll på att spy upp gröt, det roligaste jag har varit med om idag.

Vi ska dessutom göra typ en fördjupning inom naturvetenskap, Malin och jag ska såklart skriva om isbjörnar, hennes största passion, och växthuseffekten dårå. Naturvetenskap ÄR tråkigt. Nästan lika tråkigt som att ena min näsborre är fylld med snor, och att vi inte lär oss programmet som vi jobbar i nu. HEJA MEDIAPROGRAMMET!

Jag vill  inte göra jävla skorstensrök, ärligt alltså. Jag förstår inte hur vi ska överleva detta.

Jag vill åka hem och lägga mig och sova bredvid Krull, mitt lilla pucko. <3
Kolla på teve
tjocka chips
få besök av pappa.
Mums! Min pappas mat är oslagbar, och han ska ta med sig den hem till mig idag, hoppas jag verkligen iaf.
Och att han kommer och hjälper mig sätta upp hyllorna, för jag har fan ingen skruvdragare hemma.
Det fattas fortfarande hälften av det man behöver för att överleva i min lägenhet, i frysen finns bara köttfärs och falukorv liksom, jag hatar falukorv. Så har vi coop forum makaroner också, de blir svettiga när man kokar dem, tror inte att det finns en själ som kan få coop forum makaroner att bli bra. Har du försökt eller? In that case, TELL ME THE SECRET!

Nu har jag så jävla ont i huvet, så jag tänker fan åka hem till min säng.
Have a good time suckers.
Oi! Oi! Oi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0